Hirdetés

Road Rage - motoron ülve csapunk le mindenkit

|

A Road Rash újabb szellemi örököse bukkant fel a Maximum Games csapatának köszönhetően. A Road Rage nyitott világgal és rengeteg küldetéssel várja a játékosokat.

Hirdetés

A versenyzést és a vérre menő harcot kombinálta még 1991-ben a Road Rash, melynek koncepcióját a Pixel Dash fejlesztőgárda elevenítette fel, kiknek Road Redemption című játéka már elérhető Steamen korai hozzáférésű játékként. A Maximum Games most hasonló játékkal rukkolt elő, ezt a fönt megtekinthető videóban meg is nézhetitek.

A Road Rage egy nyitott világú, motoros, a közelharcra fokuszáló játék, melyben Ashen városában lesz lehetőségünk szabadon furikázni, avagy teljesíteni a 42 fő- és 50 mellékküldetést. A játékosnak lehetősége lesz személyre szabni motorosát és motorját is.

A Road Rage november 15-én fog megjelenni PC-re, Xbox One és Playstation 4 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)