Hirdetés

Rock Band 4 - jön az online többjátékos mód és egy kiegészítő

|

Nagy hiányosságot pótol a Harmonix, online multiplayer móddal fog kiegészülni a Rock Band 4.

Hirdetés

Mókás dolog a Battleborn karaktereivel zenélni, de a mostani hír talán még ennél is érdekesebb. A Harmonix bejelentette, hogy még ebben az évben elérhetővé teszik az online többjátékos módot a Rock Band 4-ben. 

A PC-s verziót elég valószínű, hogy sosem fogjuk megkapni, a konzolos Rock Band 4 azonban 2016 végén egy nagyon fontos és régóta várt kiegészítőt kap meg, mely megnyitja az online multiplayer játékmódot. Ez a többjátékos mód hasonló leszm mint a már jól ismert Quickplay, a fejlesztők pedig megígérték, hogy az sem jelenthet majd gondot, ha a két játékos nem rendelkezik ugyanolyan DLC-kkel. Nézzétek meg a bejelentő videót is:

Elméletileg az idei E3-on további részleteket is megtudhatunk a dologról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)