Hirdetés

Rock Band 4 - vicces új karriermódot is hoz a kiegészítő

|

Persze a legtöbben a Rock Band 4 online többjátékos módjának megjelenését várják, a Rock Band Rivals kiegészítő új módja is érdekes lehet azoknak, akik az alapjáték végigjátszása után is zúznának.

Hirdetés

Bár a Rock Band 4 sem hozta vissza teljesen a ritmusjátékok 2010 előtti lendületét, a Harmonix tovább fejleszti a játékot, immár egy új kiadó segítségével. Ennek az első lépése a Rock Band Rivals kiegészítő lesz, aminek a két fő játékmódját nemrég leplezte le a csapat.

A kiegészítő címét is adó Rivals mód furcsa mód talán a kevésbé érdekes a kettő közül, de hosszú távon valószínűleg ez lesz igazán szórakoztató. Ebben csapatokhoz csatlakozhatunk és heti kihívásokban mérhetjük össze a tudásunk más csapatokkal, viszont szerencsére a Rock Band 4 Shows, Quickplay, vagy Rockudrama módjait játszva is hozzáteszünk a Rivalsben nyújtott teljesítményünkhöz. Ugyan ez még nem valós idejű többjátékos mód, az csak az év vége felé érkezik, de jó bemelegítés a közösség többi tagja ellen.

A másik újdonság a már feljebb is említett Rockudrama című mód, ami gyakorlatilag egy második karrier lesz. Ebben már befutott együttesként tekintünk vissza egy önmagát nem túl komolyan vevő dokumentumfilmben a bandánk történetére. Egy csomó új helyszínt, kihívást és persze új tárgyakat is kapunk, melyekkel testreszabhatjuk Rock Band 4-es karakterünk külsejét. Ja és egy csomó vicces átvezetőt, mint ezek:

A Harmonix persze nagyon szeretné, ha sokan előrendelnék a kiegészítőt, ezért cserébe a lent látható két kozmetikai tárgyat és tíz dalt is felajánlottak azoknak, akik még az októberi megjelenés előtt kicsengetik a Rock Band Rivals árát.

Ezek az ajándék dalok:

Bring Me The Horizon -"Happy Song"
Capital Cities -"Safe and Sound"
Eagle-Eye Cherry -"Save Tonight"
Pharrell Williams -"Happy"
The Neighbourhood -"Sweater Weather"
Of Monsters And Men -"Little Talks"
Semisonic -"Closing Time"
Sia -"Chandelier"
Skillet -"Feel Invincible"
Weezer -"King of the World"

Nektek hogy tetszik a kiegészítő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)