Hirdetés

Rocket League - már több mint 20 millióan tolják az autós focit

|

A Psyonix Twitteren tette közzé, hogy a Rocket League átlépett egy olyan álomhatárt, amiről korábban álmodni sem mertek volna.

Hirdetés

A megjelenés előtt nem sokan gondolták volna, hogy a nem kifejezetten komoly Rocket League hatalmas pályát fog befutni, de aztán hamar kiderül, hogy a játékosoknak bizony bejön ez a koncepció.

A rajongói bázisnak nyilván nagyon jót tett, hogy a megjelenéskor a PlayStation Plus előfizetők ingyen kapták a játékot, így rögtön rengetegen kezdték el termelni a gólokat. A Rocket League azon kevés játékok egyike, amelyek támogatják az Xbox One - PC cross-playt, sőt, a készítők már arra is felkészültek, hogy a PS4-es játékosokat bevonják a buliba, a Sony azonban egyelőre nem adta áldását a dologra.

A Psyonix még júniusban hozta nyilvánosságra, hogy 5 millió példányban kelt el a játék, amiből arra következtethetünk, hogy a játékosok jelentős része nem vásárolta meg külön a Rocket League-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)