Hirdetés

Rocket League - éjféltől a PC-sek és az Xbox One-osok is játszhatnak együtt

|

Ha minden jól megy, ma éjfélkor élesedik a Rocket League új frissítése, mellyel megszűnik a korlátozás PC és One között.

Hirdetés

Mióta a Rocket League első változata megjelent, a PC-s és a PlayStation 4-es játékosok szabadon játszhatnak egymás ellen, pillanatok alatt összecsatlakozhatnak minden gond nélkül. 

A One-osok viszont sajnos el voltak zárva a többiektől. A Microsoft egy olyan világról álmodik, ahol nincsenek határok a platformok között, és nyitott aziránt, hogy a PS4-en játszók a One-osokkal csapjanak össze, viszont a Sony egyelőre még nem döntött ebben a kérdésben. Talán majd az E3-on bejelentik a nagy összeborulást, mi örülnénk neki.

Mindenesetre jó hír, hogy a Psyonix elvileg ma éjfélkor fog kiadni egy új frissítést, mellyel a Rocket League lesz az első, a PC és a One közti cross-platform multiplayert lehetővé tevő játék. Aki a saját közösségében maradna, kikapcsolhatja a vegyes matchmakinget. Holnap reggel meglátjuk, működik-e a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)