Hirdetés

Rocket League - a fejlesztők is nagyon szeretnék, hogy a játék megjelenjen Switchre

|

A Rocket League sok platformra elérhető, de legfeljebb laptopon vihetjük magunkkal bárhova. Ez egy Switches kiadással megváltozhat.

Hirdetés

A Switch egyik legnagyobb húzóereje, hogy azokat a játékokat, amiket korábban csak a tévé előtt játszhattunk, ugyanolyan (vagy legalább hasonló) minőségben élvezhetjük egy hordozható konzolon. Eleinte nem lesz túl sok játék rá, de a Splatoon 2, a FIFA, és nem utolsósorban a Skyrim is megjelenik idővel a platformra.

A Rocket League fokozatosan terjeszkedett, a PC-s és PlayStation 4-es premier után Xbox One-ra, majd Mac-re is megjelent. A Psyonix egyik célja a lehető legtöbb platformra eljuttatni a játékot, így mikor egy rajongó a switches megjelenésről kérdezett, pozitív hangvételű választ kapott.

Ugyanannyira izgatottak vagyunk a Switch megjelenése miatt, mint ti, ugyanakkor egyelőre nem tudjuk megmondani, lesz-e a Rocket League-ből switches változat. Addig is mindenki szorítson. 

Korábban egyébként azt nyilatkozták, ha a közönség úgy akarja, és ők is úgy látják, érdemes, illetve valahogyan meg tudják oldani a cross-platform játékot, simán belevágnak. Remélhetőleg teljesülnek a feltételek, jó lenne a vécén ülve játszani egy-két kört.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)