Hirdetés

Rocket League - új színeket választhatunk

|

Az ingyenes Rumble frissítés rengeteg izgalmas tartalma mellett új funkciók is bekerülnek, amik a versenyeket tehetik egy kicsit élvezetesebbé.

Hirdetés

A Rocket League egy csodálatos játék, de a versenyszféra szerint lenne még mit csiszolni rajta. Tudják ezt a fejlesztők is, ezért hoznak be új funkciókat a Rumble frissítéssel. A privát meccsek sokkal átláthatóbbá válnak majd ettől.

Egyrészt mindkét csapat a privát meccs beállításakor megadhat magának csapatnevet, ami felkerül minden tag névtáblájára, és a ponttáblán is jól látható lesz.

Az átláthatóság érdekében a csapatok saját színt is beállíthatnak. Mind az elsődleges, mind a másodlagos színeket megadhatjuk, így már ránézésből tudni fogja mindenki, hogy melyik járgány melyik csapathoz tartozik majd.

A Rumble frissítés valamikor szeptemberben érkezik majd. Behoz egy új játékmódot, rengeteg festést és kiegészítőt, és új opciókat a Rocket League-hez. Ki izgatott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)