Hirdetés

Rocket League - ma jön a Rumble mód és más újdonságok

|

Egy új, őrült játékmóddal bővül a Rocket League, és végre Mac-en és Linuxon is játszható lesz a játék. További változások is jönnek.

Hirdetés

Korábban már elég sok infót kaptunk arról, hogy milyen tartalmakat hoz a szeptemberi frissítés. Új mód, új színek, ládák… Most összeszedtünk nektek mindent, amit a frissítésről tudni érdemes.

A Rumble mód teljesen ingyenes minden platformon. Különlegessége, hogy power-upok jelennek meg a pályán, amiket felvéve kapunk valamilyen egyszer bejátszható képességet, mellyel könnyen előnyhöz juthatunk.

Jönnek még az autó külsőjét megváltoztató elemeket rejtő ládák és a hozzájuk való kulcsok. A ládák különböző meccsek végén véletlenszerűen járnak, de kulcsot kell vásárolnunk, hogy ki tudjuk őket nyitni. Nyithatunk például matricákat, kerekeket és más kiegészítőket, amikkel kereskedni is tudunk. Egy kulcs 1,5 dollárba (kb. 280 Ft) fog kerülni és csomagban is vehetjük őket:
- 5 kulcs - 5 dollár (kb. 1400 Ft)
- 10 kulcs - 10 dollár (kb. 2800 Ft)
- 20 kulcs - 20 dollár (kb. 5600 Ft)

A privát meccsekben is lesznek változások, amik könnyítik a csapatok megkülönböztetését. Például csapatnevet is megadhatunk majd, ami minden tag névtáblájára felkerül.

A frissítés mától lesz elérhető PS4-en, Xbox One-on és PC-n is. A Mac-es és Linuxos változat még csak béta, lehetnek problémák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)