Hirdetés

Rocket League - később indul a 4. szezon, átalakul a rendszer

|

A Psyonix eltolta a következő kompetitív szezon indulását, mert szeretnék kicsit átalakítani a rendszert.

Hirdetés

A Rocket League fejlesztői egy blogposztban tudatták a hardcore labdázókkal, hogy a következő kompetitív szezon sajnos csak áprilisban indul. Erre persze jó okuk van a fejlesztőknek, amiről viszont viszonylag keveset árultak el.

A hivatalos bejelentés szerint a Psyonix át akarja tervezni a kompetitív ranglétrát, de a változtatások pontos mibenlétét még mindig nem mesélték el. Egyelőre annyit tudunk, hogy a Season 4-ben a következőképpen néz majd ki a kompetitív rangsor:

Ezen kívül a fejlesztők még azt ígérték, hogy egy stabilabb és szorosabb kompetitív beosztást kapun a negyedik szezontól, de hogy ez pontosan mit jelent, azt sem osztották még meg velünk.

Azt szerencsére már tudjuk, hogy a Season 3 végén milyen jutalmakat kaphatunk, most különleges kerekek jutnak a győzteseknek:

Mindezt azután közölte a Psyonix, hogy a játék átlépte a 25 milliós játékosszámot ami nagyon szép eredmény egy fizetős kompetitív címnél. Reméljük, hogy tovább növekszik majd a Rocket League közösség a jövőben is.

Ti nyomjátok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)