Hirdetés

Bejelentésre készül a Rockstar Games: GTA VI vagy Red Dead Redemption 2?

|

Az már biztos, hogy a Rockstar Games gőzerővel dolgozik a következő projektjein, de hamarosan talán azt is megtudhatjuk, hogy mire készülnek pontosan.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V továbbra is a világ egyik legnépszerűbb játéka, de ez nem jelenti azt, hogy a Rockstar Games csak ülne a babérjain. A srácok már készülnek a következő projektjükkel, hamarosan pedig talán meg is tudhatjuk, hogy pontosan min dolgoznak.

Már régóta spekulálnak az emberek arra, hogy mi lesz a Rockstar következő nagy dobása. Egyrészt hónapok óta az a hír járja, hogy készül a Red Dead Redemption folytatása (habár nagy bánatunkra az E3-on kimaradt a bejelentése), valamint sokan még reménykednek abban, hogy a látszólag kómában lévő Agent egyszer tényleg meg fog jelenni.

Mindenesetre a Take-Two negyedéves jelentésében megerősítésre került, hogy hamarosan számíthatunk valami érdekességre a csapat háza tájáról, hiszen a rengeteg száraz adat között az alábbi izgalmas megjegyzés található:

"A Rockstar Games jelenleg is keményen dolgozik a jövőbeni projektjein, melyeket hamarosan mindenki láthat majd."

Ez nyilván önmagában nem sok, de legalább már van valami, amire érdemes várni. Ti mit gondoltok, mit fog bejelenteni a cég? Szavazzatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)