Hirdetés

Lehet, hogy lesznek felújított Grand Theft Auto játékok, de csak egy feltétellel

|

A Take-Two Interactive elmondta, mit gondol a Rockstar Games a Grand Theft Auto címek felújításával kapcsolatban.

Hirdetés

A Take-Two Interactive a befektetőknek tartott pénzügyi beszámoló során nem csak azt osztotta meg velünk, hogy hány millió példányt szállítottak már le a Grand Theft Auto V-ből, de azzal kapcsolatban is adott felvilágosítást, hogy a Rockstar Gamesnek mi a politikája a Grand Theft Auto (kiemelten a harmadik rész és a Vice City) játékok újrakevert változatait illetően.

A vállalat vezérigazgatója, Strauss Zelnick elárulta, hogy ezekről a Rockstar Games fog dönteni a kellő időben. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy először több fontos kérdést is feltesznek: Izgalmas lenne a fogyasztók számára? Elégedettek lennének vele? Jól kifejezné a brandet és a vállalatot? Ha a válasz igen, akkor ez egy kedvező lehetőség a megvalósításra. De ha a válasz közömbös vagy nemleges, akkor hiába van meg rá a lehetőség, hogy hozna néhány dollárt, valószínűleg elutasítanák. Zelnick szerint ezeken a lencséken keresztül nézve hozzák meg a döntéseket a Rockstar és a 2K esetében. 

Az elmondottak alapján világosnak tűnik, hogy ha úgy döntenek,  meg kell csinálni őket, akkor a Rockstar Games el fogja készíteni a Grand Theft Auto epizódok remastered verzióit. Ha a rajongók nagyon szeretnék, akkor könnyen megtörténhet, de Zelnick szavaiból azt vesszük ki, hogy csak azért nem fog a Take-Two rábólintani, hogy könnyen és gyorsan szerezzenek pénzt. A kiadó bejelentéseket ígér az E3-ra, talán az egyik éppen egy felújított GTA: San Andreas vagy GTA III lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)