Hirdetés

A Rockstar reagált Leslie Benzies vádjaira

|

Tovább mérgesedik a helyzet a Rockstar North egykori fejese, Leslie Benzies kontra Take-Two ügyben, ugyanis a Rockstar is reagált a felmerült vádakra.

Hirdetés

A minap számoltunk be róla, hogy a Rockstar North korábbi kulcsembere, Leslie Benzies 150 millió dolláros pert indított a Take-Two Interactive, a Rockstar, a Rockstar North, Sam Houser és Dan Houser ellen, mivel állítása szerint erővel próbálták meg kitenni a cégtől, az irodájába se engedték be, megtévesztő közleményt adtak ki a távozásáról és nem akarják kifizetni a neki járó jogdíjakat. Ahogyan az várható volt, megszólalt a másik fél is.

A Rockstar szóvivője a GamesIndustry.biz holnapnak válaszolt a vádakra: "Leslie Benzies megbecsült munkatárs volt a cégnél hosszú éveken keresztül. Sajnos a lemondásához vezető eseményekhez a teljesítménybeli és magatartásbeli problémái vezettek. Annak ellenére, hogy többször is tettünk erőfeszítéseket arra, hogy kezeljük és megoldjuk ezeket a problémákat békés úton a távozása előtt és után, Leslie úgy döntött, hogy megpróbálja félretolni azokat a szerződési feltételeket, amelyeket korábban több alkalommal is elfogadott. Az állítása teljesen meglapozatlan és sok esetben egyenesen bizarr; nagyon bízunk abban, hogy ez a kérdés a mi javunkra fog eldőlni. A központi szellemiség a kezdetek óta az a Rockstarnál, hogy egy csapat vagyunk. Mélyen kiábrándító és egyszerűen helytelen, hogy Leslie megpróbált személyes elismerést kapni azért, amit az egész csapat kemény munkával készített." 

A szóvivő hozzátette, hogy a Rockstar Games a továbbiakban nem hajlandó több szót pazarolni az ügyre. Hogy melyik félnek van igaza, az a bíróságon kiderül, mi pedig beszámolunk majd róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)