Hirdetés

RollerCoaster Tycoon World - itt az Early Access vidámpark

|

Aki már ég a vágytól, hogy virtuális vidámparkokat építsen, most végre megteheti. Mondjuk ez még nem a teljes verzió.

Hirdetés

Nagyjából két évvel ezelőtt jelentették be a fejlesztők a RollerCoaster Tycoon World érkezését, és azóta is várjuk, hogy mikor menedzselhetjük már saját vidámparkunkat. És vártunk is, egészen a mai napig, amikor is végre a nagyközönség számára is elérhető a játék.

Persze ez nem azt jelenti, hogy kész is van (korunk betegsége). Egyelőre 50 dollárért bevásárolhatjuk magunkat az Early Access verzióba, ami PC-n és Mac-en fut, és ha megjelenik a teljes verzió, akkor természetesen a korábbi tulajdonosoknak is automatikusan frissül majd. A következő hónapokban rengeteg frissítésre és finomhangolásra lehet számítani.

A megjelenési dátumot még mindig nem ismerjük, ami nagyon nagyon szomorú. Ti bevásároljátok magatokat az Early Accessbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)