Hirdetés

Banán után játékíjjal Overwatchozott a kreatív streamer

|

Hanzóhoz, az Overwatch íjász hőséhez egy igazi íj dukál, amit az őrült kontrollerekre szakosodott streamer, Rudeism meg is épített.

Hirdetés

Rudeism korábban is rengeteget játszott a játékhoz nem illő, de gyári kontrollerekkel, nemrég viszont saját, furcsa eszközöket is elkezdett készíteni, mint az Overwatch Winstonjájoz tematikusan is illő banános megoldás. A legújabb kísérlet során Hanzo szerepét vette fel egy még furább összeállítással.

A streamer ezúttal a mozgáshoz egy táncszőnyeget használt, minden máshoz viszont egy különleges kontrollert épített egy játékíjból. A kamera forgatásához és a képességek elsütéséhez szükséges funkciókat az íj markolatára és más részeire felépített érzékelőkhöz rendelte, de ami a legfontosabb, Hanzo nyílvesszőit az íj megfeszítésével és a húr elengedésével indítja útjára. A kész kontrollert pedig természetesen az Overwatchban próbálta ki, ami persze nem ment éppen zökkenőmentesen, de ahogy az alábbi videón láthatjátok, egy double kill azért összejött. Még eggyel lejjebb, a stream teljes felvételén (amit a képre kattintva indíthattok el) a kontroller építését és beállítását is megleshetitek.

Élő videó megtekintése innen: – www.twitch.tv

Szerintetek milyen szokatlan kontroller illene még az Overwatch-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)