Hirdetés

Runes of Magic: Savage Lands

|

Nemsokára itt a Runes of Magic első nagy kiegészítője, a The Elven Prophecy.

Hirdetés

Ebbe nézhetünk bele screenshotok segítségével.

A Savage Lands észak-nyugatra található a The Weeping Coast-tól. Itt található az elfek bástyája - a sűrű erdő csodás, békés atmoszférája rabul ejtő. Azonban errefelé élnek a majomemberek és a nagák is, akik megtörték a védelmi vonalakat és saját erődítményeket kezdtek kiépíteni, hogy biztosítsák saját utánpótlásukat.

Ettől távolabb a kalandozók egy kis tábora bukkannak - a Gombafalura (The Fungus Village) a gombakirály és "emberei" vadul védeni fogják földjeiket a behatolókkal szemben. A játékosok az új kieg végső szakaszában juthatnak el a Savage Landsre - ezeken a területeken az augusztusi szintemelést követően minimum 52-es szinten lehet majd belépni.

A gombafalu

A gombafalu
A gombafalu

 

Elf épületek:

Elf épületek
Elf épületek

 

A galériában ez a kettő, és további négy nagy felbontású kép is megtekinthető a Savage Landsből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)