Hirdetés

Rust - bevezették a fejlődési rendszert

|

Kérd és megadatik! - tartja a mondás. A Rust játékosok azt kérték, hogy fejleszthessék a karaktereiket. És lám, így lett.

Hirdetés

A Rust továbbra is early accessben tengeti mindennapjait (mint a hasonszőrű túlélőjátékok 99%-a), a fejlesztő Facepunch azonban most komoly változtatásokat eszközölt, amelyek közelebb vihetik a játékot a megjelenéshez.

A jövőben mindenféle cselekedetünkért tapasztalati pontokat kapunk majd, így mindegy, hogy szétverünk valamit egy kőven, horgászunk, aratunk vagy épp másokat etetünk. Hogy még inkább kooperatív játékra sarkallják a rajongókat, bevezettek egy úgynevezett tulajdonosi rendszert is, amely lehetővé teszik, hogy akkor is kapjunk xp-t, ha valaki más használja az általunk készített cuccokat. 

A gyűjtött pontokkal aztán számtalan fejlesztést oldhatunk majd fel. A készítők szerint a rendszer még közel sincs kész, úgyhogy akár komoly változtatásokra is számíthatunk a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)