Hirdetés

Ilyen lett volna az elkaszált Saints Row: Moneyshot

|

Még évekkel ezelőtt bejelentettek egy Saints Row játékot, ami aztán sosem került fel a boltok polcaira. Ebből láthatunk néhány percnyi játékmenetet.

Hirdetés

Még 2010-ben létezett egy apró csapat, amit THQ-nak hívtak, és akik nagy örömmel jelentettek be egy új Saints Row címet az akkori E3 alatt. A Saints Row: Moneyshot hivatott összekötni a második és harmadik részt, de végül erre nem került sor.

A játék egy korai verziója azóta is fel-fel bukkan az interneten, de eddig nem igazán mutatott be belőle senki valami konkrét anyagot. Na de most! A fenti videóban láthatjátok, hogy mit tudott volna az elkaszált epizód, amiről egyébként néhány érdekesebb képet is találtunk.

A játékot eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készültek kiadni, és a Nintendo 3DS-t is megcélozták.

Néhány játékmenetbeli elem és fegyver végül túlélte a kukázást, és felbukkantak a Saints Row: The Third-ben. Azért mi kipróbáltuk volna ezt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)