Hirdetés

Az Xbox kontrollereket is támogatni fogja a Samsung Gear VR

|

Hamarosan az új, vezeték nélküli Xbox One kontrollert is használhatjuk a Samsung VR-szemüvegével.

Hirdetés

Ha virtuális valóságról van szó, akkor a legtöbb embernek vagy az Oculus Rift, vagy pedig a HTC Vive jut eszébe, pedig van még itt pár versenyző, aki az előbbi két nevet igyekszik megszorongatni a piacon. A Samsung Gear VR és a Microsoft most bejelentették, hogy új feature-rel bővül a cég szemüvege.

Az Xbox weboldalán jelent meg a hír, melyben a Microsoft megoszotta a közönséggel, hogy hamarosan az új Xbox vezeték nélküli kontrollerrel is játszhatjuk azokat a Samsung Gear VR játékokat, amelyekben ez támogatott. Az első ilyen játék nem más lesz, mint a Minecraft: Gear VR Edition, de a közeljövőben további új nevekkel is bővül majd a lista.

A Microsoft szerint a rajongók a következő MINECON alatt már kipróbálhatják az új opciót, de konkrét dátumokat még nem árultak el a feature megjelenéséről. Nektek hogy tetszik az ötlet? Melyik szemüveg szerintetek a tuti befutó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)