Hirdetés

Seasons of Heaven - ilyen lesz az egyik első Switch-exkluzív játék

|

Kaptunk egy ízelítőt a Seasons of Heaven játékmenetéből, amely kizárólag Nintendo Switchre fog megjelenni egy lelkes indie csapat fejlesztésében.

Hirdetés

December elején két új játékot is bejelentettek a Nintendo következő konzoljára, amelyek közül a Seasons of Heaven az ígéretesebb: a kalandjáték a hasonló című francia könyvön alapul, amelyben a főszereplő egy asperger-szindrómás fiú, Yann és kutyusa, Ani. 

A Seasons of Heavenben mindkettő karaktert irányíthatjuk. Unreal Engine 4 duruzsol a program alatt, így biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz panasz a francia indie csapat, az Any Arts Production első játékának kinézetére (remélhetőleg a futására sem). Fent megnézhetitek a gameplay videó közel egy perces ízelítőjét, amelynek teljes változata december 19-én érkezik meg. 

A Seasons of Heavent valószínűleg 2018-nál előbb nem kaparinthatjuk meg, de a januári Nintendo Switch prezentáción bizonyára többet is hallunk majd róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)