Hirdetés

Shadow of the Beast - az eredeti Amiga verziót is tartalmazza

|

A hamarosan megjelenő Shadow of the Beast remake-hez hozzácsapták a készítők az 1989-es eredeti játékot is.

Hirdetés

A PlayStation Blogon közzétett információ alapján a kizárólag PlayStation 4-re megjelenő új Shadow of the Beast játék tartalmazni fogja a legendás Amiga kiadást is.

Pontosan még nem lehet tudni, hogyan válik elérhetővé a retro csoda, de valahol a fő kaland során tudjuk majd feloldani azt. Sőt, ha elég manát gyűjtünk a játékban, akkor David Whittaker klasszikus dallamai is felcsendülnek majd. Egyébként az új hanganyagokat nem más, mint Ian Livingstone komponálta. Mindezeken felül eredeti concept artok és az 1989-es játék dobozképe is feloldható lesz az új Shadow of the Beastben.

Nézzétek meg a fenti videót is, melyben a készítők mesélnek a Shadow of the Beastről. A játék május 17-én fog megjelenni PlayStation 4 konzolra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)