Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - ez lesz a következő rész címe?

|

Nem kérdés, lesz még Tomb Raider játék, és most nagyon fura módon szivárgott ki a következő rész címe. Már ha tényleg az.

Hirdetés

A kiadók, fejlesztők mindig igyekeznek titokban tartani, min dolgoznak épp - PR szempontból fontos, hogy a bejelentések jókor történjenek meg, az infókat jó ütemben adagolják. Az nem segít, ha az egyik fejlesztő a metrón lát neki a prezentációkészítésnek, és az egyik dia jobb felső sarkában ott virít a Shadow of the Tomb Raider logó.

A redditen közzétett kép a bizonyítéka annak, hogy valóban történt ilyen. A feltöltő Montrealban utazott a metrón, ahol a Square Enixnek is van irodája. A Tomb Raider sorozatot fejlesztő Crystal Dynamics székhelye az Egyesült Államokban, egész pontosan Kaliforniában található, úgyhogy valószínűleg nem hozzájuk tartozik az illetékes, hanem a Square-hez; a prezentációkészítés inkább PR-os és marketinges meló, ezt pedig a kiadó képviselői szokták végezni. 

2013-ban szinte pont ugyanígy szivárgott ki az Assassin's Creed IV: Black Flag címe, csak akkor a repülőn készített valaki prezit. A Crystal Dynamicshoz nemrég csatlakozott egy új rendező, aki a Tomb Raider franchise-on dolgozik - a következő rész munkálatai már alighanem rég, a PS4-es változat előtt megkezdődtek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)