Hirdetés

Shadow Warrior 2 - nincs messze a konzolos megjelenés

|

Lo Wang hamarosan a jelenlegi generációs konzolokra is berobban a Shadow Warrior 2-vel.

Hirdetés

Az őrült ötletekkel és elborult poénokkal telepakolt, önmagát aligha komolyan vevő old-school shooter hozott egy kis színt az FPS műfajba, ahogy azt PC-s tesztünkben is olvashattátok. Wang pályafutása még nem ért véget, a konzolosoknak sem kell sokat várni arra, hogy az ő szerepében kaszabolhassanak.

Hirdetés

A Shadow Warrior 2 Twitterén jelentette be a Flying Wild Hog és a Devolver Digital, hogy a játék néhány nap múlva, egészen pontosan május 19-én válik elérhetővé PlayStation 4-en és Xbox One-on: 

Ezzel együtt egyébként kapható lesz a The Shadow Warrior Collection, benne az első résszel. Ha mindkét játékot szeretnétek megvásárolni, nézzetek rá arra is, valószínűleg jobb árat kaptok úgy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)