Hirdetés

Shanghai Mahjongg

|

Az ősi kínai logikai játéknak és nekem ősi történelmünk van.

Hirdetés

Annak idején, amikor 1986-ban a legjobb barátaim (szinte testvéreim) megvették Amigájukat, akkor találkoztam a Mahjonggal először.

A barátaim édesanyja pici olasz hölgy volt, nagy dumával, nagy szívvel, kiváló főzőtudománnyal... de az informatikáról semmit az ég egy adta világon nem tudott. Tartott ez egészen addig, amíg meg nem mutatták neki a Mahjonggot, amely ettől kezdve mindennapos elfoglaltsággá vált - délután 3 és 4 között sosem használhattuk a drága masinát (akkor egy Amiga 500-600 dollár volt), 3-tól 4-ig mahjonng idő volt. Mára szebbek lettek a mahjonggok, de az ősi játékmenet és a logika ugyanaz maradt.

Akik ráérnek és szeretik a logikai kihívásokat, ezt ne hagyják ki.

A játék a képre kattintva érhető el.

Mahjongg
Mahjongg

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)