Hirdetés

Kiadóra talált a Shenmue 3

|

A megjelenés ugyan még jócskán odébb van, de így is örömteli hír, hogy kiderül, kinek a gondozásában érkezik a harmadik Shenmue játék.

Hirdetés

Június elején számoltunk be róla, hogy alaposan eltolták a Shenmue 3 megjelenési dátumát, csupán 2018 második felében számíthatunk a játékra. Ma azonban újabb fontos mérföldkőhöz érkezett el Yu Suzuki alkotása. 

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a Metro, a Dead Island és a Saints Row sorozatokért felelős Deep Silver fogja kiadni a Shenmue 3-at. A jelek szerint a cég erős japán nyitásban gondolkozik, elvégre ők dobták piacra Európában és Ausztráliában a Persona 5-öt is. Yu Suzuki természetesen nagyon örül a frissen megköttetett megállapodásnak, és reméli, hogy a Deep Silver segítségével nagyon sok játékoshoz eljut majd a Shenmue 3.

A Shenmue 3 valamikor 2018 második félévében érkezik meg PC-re és PlayStation 4-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)