Hirdetés

Egyre valószínűbb a Shenmue 1-2 újrakiadása

|

A Sega legutóbbi nyilatkozatából kiderül, hogy ugyan egyelőre nem biztos az első két Shenmue felújítása, de a kiadó már dolgozik a megvalósításukon.

Hirdetés

A Shenmue III körüli hype gyakorlatilag egyértelművé tette, hogy nem kevés pénzt kereshetne a Sega a Dreamcastre és az eredeti Xboxra megjelent első két epizód remastered változatának elkészítésével. Ezt a lehetőséget persze nem szeretné kihagyni a kiadó, de mint kiderült, a projektnek más akadályai is lehetnek.

Hogy mik is ezek, arról Dan Sheridan, a Sega community managere beszélt egy rendszeres videós adásukban: "Sajnos ez nem olyan egyszerű, hogy csak átportoljuk a játékokat jelenlegi rendszerekre, hiszen biztosítanunk kell, hogy a HD remaster felér az eredeti játékok minőségéhez. Az olyan nagyfokú beleélést biztosító játékok esetében, mint a Shenmue 1-2 ráadásul további bonyodalmak származnak a licencelt termékekből, amik az eredeti játékokban szerepeltek. Ezzel együtt szeretnénk megvalósítani ezeket a kiadásokat és azt vizsgálhatjuk, hogyan érhetnénk ezt el" - mondta.

Ti végigvinnétek a felújított Shenmue-játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)