Hirdetés

Sherlock Holmes infók & képek

|

A Frogster Interactive a mai napon átadott a nagyközönségnek pár képet a készülő harmadik Sherlock Holmes játékukról. Németországban majd a Die Spur der Erwachten alcímet fogja viselni, magyarul ez így hangzana: A felvilágosultak nyomában, feltéve ha tudnánk, hogy magyarul fog-e megjelenni. :-)

Hirdetés

Angolul egyébként The Awaken alcímet kapott a játék. A „felvilágosultak” egy titkos szervezetet takar, akik embereket tűntetnek el a világ minden részén. A játékos az ismert magándetektív Sherlock Holmes, és kedves barátja, Dr. Watson bőrébe bújhat. A kalandok Londonban kezdődnek, s Svájcba és Schottlandbe is eljuthatunk. Az új képek közt található egy hajó is, nagyon szépnek látszik a víz megjelenítése, szóval a grafikára nem lehet majd panaszunk. Csak győzzük kivárni a novembert. ;-) Thanks Adventuregames.hu.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)