Hirdetés

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter - késik, de kaptunk egy új trailert (videó)

|

Nem sokkal, de többet kell várnunk a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter megjelenésére, addig viszont kicsit közelebbről is megismerkedhetünk a történettel.

Hirdetés

A Frogwares már veteránnak számít a legendás nyomozót szerepeltető játékok készítésében, idén pedig ismét egy új résszel álltak elő. 

Bár a 2014-es Crimes and Punishmentsben még egész jól nézett ki az Unreal 3-as engine, az új trailer egy-két effektjén azért már látszik, hogy némileg eljárt az idő a motor felett, amit az új részhez is megtartottak a készítők. A lényeg persze nem a robbanások kinézete, hanem Sherlock és Watson kalandjai lesznek, amik ezúttal sem fognak untatni, az öt összefüggő ügyben pedig Holmes családi titkai is a középpontba kerülnek. A Sherlock Holmes: The Devil's Daughter pedig a nyár elején meg is jelenik, a rajt egész pontosan június 10-én esedékes.

Ti kipróbáljátok majd az új részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)