Hirdetés

Shields of Gemland - gyémántgyüjtés ágyúval

|

Épp ma kaptam a hírt, hogy kijött az új Zuma (Zuma's revenge címen) és fantasztikus. Próbáltam valami hasonlót keresni a Játéközönön.

Hirdetés

Ki is próbáltam, tényleg nagyon jó - ennek kapcsán kerestem valami hasonlót a Játéközön flash játékai között.

Rá is bukkantam a Shields of Gemland nevű játékra, amely bizonyos genetikai örökségét a Tetristől és a Puzzle Boobletől kapta, de egyértelmű, hogy rokonságban áll a Zumával is, még ha az csak távoli rokonság is. Több pályán keresztül kell ügyesen kivédenünk a lefelé jövő köveket úgy, hogy hasonló színűeket lőve kiüthetjük a felénk közelítőket, mint a Zumában. Persze vannak extrák, és gyémántokat is kell gyűjteni a továbbhaladáshoz. Jópofa móka, ha épp nincs még meg az új Zuma.

A játék a lent látható képre kattintva érhető el:

Shields of Gemland
Shields of Gemland

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)