Hirdetés

Norman Reedus is csatlakozott Hideo Kojimához

|

Hideo Kojima ismét együtt lóg a Silent Hills tervezett főszereplőjével, a The Walking Dead Daryljével. Vajon mit forralnak együtt?

Hirdetés

Eredetileg a Hideo Kojima - Guillermo Del Toro - Norman Reedus trió dolgozott a Silent Hills projekten a Konaminál, ám mint tudjuk, a kiadó törölte a játékot. Azóta történt néhány fejlemény az említettek életében, például Kojima megalapította saját stúdióját, és hol egyikőjük, hol másikuk nyilatkozta azt, hogy közös terveik vannak a jövőre nézve, azonban konkrétumokat még nem kaptunk senkitől sem. 

Bár bejelentéssel ezúttal sem szolgálhatunk, azonban Hideo Kojima megosztott egy fényképet Twitteren, amelyen a Silent Hills tervezett főhőse, Norman Reedus társaságában látható, megjegyzésként pedig azt olvashatjuk, hogy újraegyesültek és Kojima mesélt új cégéről (Kojima Productions) kedvenc Darylünknek: 

Ez elsőre egy baráti összeröffenésnek tűnik, de a spekulációk szerint Reedus és Kojima azzal kapcsolatban tartott megbeszélést, amit előbbi már korábban is hangsúlyozott, miszerint valamilyen formában csak fel kellene támasztani azt a Silent Hills tervezetet. Mi mindenesetre szívesen meghallgattuk volna, hogy miről folyt az eszmecsere. 

Ti szívesen látnátok Kojima új cégétől a Silent Hills szellemi örökösét Reedus főszereplésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)