Hirdetés

GTR 3 - ezzel tér vissza a Simbin

|

Ismét munkába állt a Simbin csapata, jövőre a GTR sorozat folytatásával jelentkezik.

Hirdetés

Még októberben jött a hír, hogy újjáalakult a Simbin, melynek például a GT Legendst, valamint a GTR és a Race széria játékait köszönhetjük. Kellett egy kis idő, hogy megtudjuk, min dolgoznak, de most megtörtént a bejelentés.

Jövőre várható a GTR 3 megjelenése, PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is. Egyszerre szeretnének a szimulátorok kedvelőinek és az alkalmi játékosoknak is kedvezni, többször is elmondták, hogy ugyan a PC-s közönség valószínűleg kőkemény szimulációra vágyik, a konzolosok nem feltétlenül örülnének ennek. Úgy gondolják, a Forma-1 játékokban nagyon jól sikerült megtalálni az egyensúlyt, valami hasonlót szeretnének ők is. A játékot az Unreal Engine 4 hajtja, ami lehetővé teszi az éjjel és a nappal dinamikus váltakozását, a különböző időjárási helyzeteket, és a realisztikus törésmodell megalkotását.

A Sector3 minimálisan, de besegít: a hangokért például ugyanaz a személy felel a RaceRoom és a GTR 3 esetében is, de mivel korlátozottak az erőforrások, a munka nagy részét a Simbin végzi. Kíváncsian várjuk, mi lesz ebből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)