Hirdetés

Újjáalakult a SimBin csapata

|

Újra megkezdte működését az autószimulátorokra szakosodott SimBin csapata, miután két éve csődött jelentettek.

Hirdetés

Akik szeretik az autószimulátorokat, azok biztosan emlékeznek a SimBinre. Anno olyan alkotásokkal lettek híresek, mint a GTR, a GT Legends vagy a RACE játékok. A csapat két évvel ezelőtt csődöt jelentett, viszont most kis segítséggel a hamvaiból támadhatott fel.

A stúdiót az eredeti SimBin csapat segítségével sikerült újraéleszteni, azokkal a fejlesztőkkel, akik anno Sector3 Studio néven kezdték újra a munkát. Az új csapatot egyébként a Sony Entertainment Europe egy korábbi producere, Allan Speed fogja majd vezetni, akinek egyébként nem is lehetne ennél aktuálisabb vezetékneve. A Sector 3 vezérigazgatója, Chris Speed (szintén nem választhatott volna jobb munkahelyet) szerint Allan a legjobb ember arra, hogy a SimBin ismét csilloghasson:

"A tapasztalata és az ismeretségei révén ez a kollaboráció tökéletes ugródeszka lehet nekünk a jövőben, arról már nem is beszélve, hogy a segítségével visszatérhet a SimBin, akiknek a játékipar legjobb autószimulátorait köszönhetjük."

Az új SimBin multiplatform címeket fog elsősorban fejleszteni, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben könnyen konkuresére találhat majd a Forza és a Gran Turismo is.

Szerettétek a játékaikat? Szerintetek mit hozhat a visszatérés, mit reméltek tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)