Hirdetés

Skylanders Imaginators bejelentés - a rajongók karakterei is bekerülnek az új részbe

|

Korábban már elárulta az Activision, hogy ősszel új rész érkezik a valódi és a képernyőn történő játékot összekötő sorozatban. A Skylanders Imaginators most került leleplezésre.

Hirdetés

Bár a Disney Infinity-sorozatnak befellegzett, a nagy vetélytárs Skylanders úgy tűnik, továbbra is zakatol tovább, sőt a tévéképernyőkre is elhozza az Activision a legismertebb karaktereket. A kiadó bemutatta az idén ősszel megjelenő epizódot is, ami Skylanders Imaginators néven kerül majd a boltokba.

A Toys for Bob játékának legfontosabb újítása látszólag a karakterkészítő lesz, mellyel a játékosok elkészíthetik saját Skylandereiket. A külsejükön és a képességeiken kívül még olyan részleteket is testreszabhatnak majd, mint a nevük, a hozzájuk kapcsolódó zene, vagy éppen karakterünk mottója. Ehhez egy új fizikai játéktípus, a Creation Crystal kapcsolódik majd, de úgy tűnik, az új Skylanders-játékban azért viszontlátunk a korábbi részekből ismert karaktereket is.

Lesznek ugyanis úgynevezett Sensei Skylanderek, akik tíz különböző karakterosztályhoz (eddig a Knight, a Sorcerer, a Bowslinger és a Brawler ismer) tartoznak, és a karakterkészítőben létrehozott Imaginator karakterek trenírozásában is segítenek majd. A 31 karakter között lesznek a jó oldalra átállt korábbi gonoszok is és mindegyikük egy szuperképességgel rendelkezik, amit a Sky-Chi szabadjára engedésével aktiválnak.

A Skylanders Imaginators október 14-én jelenik meg, méghozzá Xbox One, PlayStation 4 és Wii U mellett Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Jó hír, hogy a korábbi részek figurái kompatibilisek lesznek az új epizóddal, a legkreatívabb rajongók pedig még a rajzaikat is elküldhetik a készítőknek, akik a legjobb műveket a játékba is beépítik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)