Hirdetés

Skyrim - megjelent az Enderal mod

|

Legalább 30 óra játékidőt ígér, és mostantól elérhető az Enderal, a Skyrim legnagyobb ingyenes modja.

Hirdetés

Angol trailerrel ünnepli megjelenését az Enderal: The Shards of Order, így a német mellett már ezen a nyelven is játszhatunk a sokat ígérő moddal.

Az Enderal csodálatosnak néz ki, a játékidő 30-tól 100 óráig is terjedhet, attól függően, mennyire merülünk bele a világba, amely bár kisebb mint a Skyrimé, de mélyebb történettel rendelkezik annál mint amit az alapjátékban megismerhettünk. Az újragondolt és fejlesztett skillrendszer mellett sokoldalú karakterekkel is találkozhatunk, akinek megvan a saját motivációjuk és ambíciójuk. 

A fejlesztők egy survival rendszert is beleraktak a játékba, és ha ez még nem lenne elég, a csaták is nehezebbek lettek, így komolyabb kihívást jelentenek az életünkre törő ellenfelek, továbbá lehetőségünk lesz két csata vagy küldetés között a házunkkal is foglalkozni. 

A modot innen tölthetik le, természetesen ingyen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)