Hirdetés

Újabb pozitív hírek érkeztek a Skyrim remasterről

|

A Bethesda alelnöke elárult néhány további részletet a Skyrim Special Edition PC-s változatáról, aminek a rajongók valószínűleg nagyon fognak örülni.

Hirdetés

A Bethesda a Los Angeles-i expón a The Elder Scrolls Legends prezentálása mellett hivatalosan is bemutatta a Skyrim felújított változatát, amely még idén megjelenik és javított textúrákkal, 1080p-ben, 60 fps-sel fut majd, sőt a Legendary Edition tulajok számára ingyenes lesz (és jobban mutat majd PC-n, mint a High Resolution Texture csomag). 

Már ez is remekül hangzik így, de a Bethesda még ezt is tudja fokozni. Pete Hines, a Bethesda alelnöke Twitteren összegezte, hogy a már ismertetett információkon kívül milyen további funkciókra számíthatunk a Skyrim remaster PC-s verziójától: támogatni fogja a 64-bites operációs rendszereket, használhatjuk a régi mentéseinket és a modtámogatás is biztosított. 

Az eredetinél sokkal szebb Skyrim remaster a tervek szerint október 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)