Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - így teljesít a PS4 Prón

|

A tesztek alapján a Skyrim Special Edition és a PlayStation 4 Pro találkozása sajnos nem teljesen zökkenőmentes.

Hirdetés

Nemrég megjelent a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, ami az új generáció elvárásaihoz hivatott igazítani az előző generáció egyik legnagyobb sikerjátékát. Az újrakiadás természetesen a PlayStation 4 Prót is támogatja, a Digital Foundry pedig le is tesztelte, hogy mennyire sikerült kihasználni az új hardverben rejlő lehetőségeket.

Ugye a PlayStation 4 Pro támogatás minden játék esetében egy kicsit mást jelent, a Skyrim Special Edition esetében az új konzol 4K-ra tolja fel a játék felbontását, miközben tartja a megszokott 30 fps-t. A Digital Foundry csapata természetesen kipróbálta, hogy ez tényleg így van-e, és sajnos ez nem teljesen igaz. A tesztekből az derül ki, hogy bizonyos esetekben akár 2-3 fps-t is csökkenhet a sebesség, ami érezhető akadásokat eredményez.

Ezen kívül igazából nem sok változás észlelhető az új konzolon, ami még feltűnő, hogy a növényzetet már egy kicsit messzebbről is észrevehetjük, mert a játék előbb elkezdi betölteni ezeket az objektumokat. Összességében szép a végeredmény, de igazából az előrelépés nem olyan drámai.

Ti milyen platformon próbáltátok ki a felújított változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)