Hirdetés

Smash + Grab - már elérhető az Early Access verzió

|

A Sleeping Dogs 2 helyett a United Front Games egy másik játékkal rukkolt elő, a Smash + Grab pedig már korai hozzáféréssel bárki számára kipróbálható.

Hirdetés

Bár azt vártuk a United Front Games csapatától, hogy a Sleeping Dogs folytatását jelentik be, a stúdió egy teljesen új játékot mutatott be pár hónapja: ez a Smash + Grab, egy többjátékos összecsapásokra kiélezett, első ránézésre kifejezetten szórakoztató cím. 

A Smash + Grab játékmenetében két rivális banda tagjai próbálnak minél nagyobb káoszt teremteni és tetemes haszonra szert tenni. Minden banda öt karakterből (egy főnökből, egy hadnagyból és három harcosból) tevődik össze, akik között közelharcban és távolsági harcban jártas rosszfiúk is megtalálhatóak, eltérő képességekkel és felszerelésekkel. A meccset az a csapat nyeri, akinek elsőként sikerül egy meghatározott értékű zsákmányt szereznie. Hogy egészen pontosan hogy mutat mindez a gyakorlatban, azt megleshetitek a lenti gameplay trailerben, amely a játék Early Access verziójának megjelenését hirdeti. 

A kizárólag PC-re fejlesztett Smash + Grab 20 eurót, vagyis körülbelül 6200 forintot kóstál, de egyelőre nem tudjuk, hogy mikor lép ki a korai hozzáférésből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)