Hirdetés

Lehetetlen abbahagyni a Snake MMO-t

|

Egy zseniális böngészős játék dolgozza fel gyermekkorunk kedvencét, viszont csakis akkor állj neki, ha már nincs más dolgod, ugyanis a Snake MMO akár az időrablás szinonimája is lehetne.

Hirdetés

Sokszor egy rém egyszerű ötleten alapuló böngészős cím jobban betudja az embert szippantani, mind a dollármilliókból készült nagyobb társaik, kiváló példa erre az Agar.io, a Threes! és a Candy Box is, azonban a "mit kerüljünk el a munkahelyi gépen" listánkra most felvéshetünk egy újabb nevet is. 

A PC Gamer hívta fel a figyelmünket egy böngészőben teljesen ingyenesen játszható csodára, a Slitherre, amely lényegében olyan, mintha egy Snake MMO lenne. Tulajdonképpen az Agar.io és a Snake keresztezését köszönhetjük benne, amelyben óvakodnunk attól, hogy ütközzünk a többi játékossal, bekerítsenek vagy elénk vágjanak, ellenkező esetben belőlünk lakmároznak majd és válnak hosszabb kígyóvá. 

Ez nyilván nem az a közeg, ahol rákérdeznénk, hogy mekkora a kígyótok, ezért inkább afelől érdeklődünk, hogy mi volt a legmagasabb pontszámotok idáig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)