Hirdetés

Sniper Elite 4 - hajtogatható mesterlövész puska kerül az ausztrál gyűjtőibe

|

Olyan tartalommal és kiegészítőkkel jelenik meg a Sniper Elite 4 különleges kiadása, amely minden játékos gyűjteményének egyik kiemelt darabja lehetne, azonban a Collector's Editionhoz nem mindenki juthat hozzá.

Hirdetés

A Rebellion bizony nem bízza a véletlenre a Sniper Elite 4 népszerűsítését: az előrendelőknek kínált Hitleres misszió és az E3-as gameplay demó után újabb okot szolgáltatnak arra, hogy odafigyeljünk a játékra,  ezúttal egy minden földi jóval megpakolt gyűjtői kiadással. 

Az EB Games sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy miket pakoltak a Sniper Elite 4 Collector's Editionbe, ezáltal megtudtuk, hogy a csomag része egy fémdoboz, egy 4 GB-os, lövedék formájú pendrive, négy képeslap, hét in-game fegyverskin, a Target Führer küldetéscsomag és ami a legfontosabb, a játékbeli Karabiner 98k origami modellje. Örülnénk, ha hazánkban is elérhető lenne ez a kiadás, de jelen állás szerint kizárólag Ausztráliában jelenik meg, így jobbára csak messziről nézegethetjük vagy megpróbálkozhatunk egy saját készítésű origami modellel. 

A Sniper Elite 4 február 14-én jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti beújítanátok egy ilyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)