Hirdetés

Sniper Elite 4 - magát Hitlert vehetik célba az előrendelők

|

A Sniper Elite sorozat következő része ugyan csak jövőre érkezik, de az új trailerrel nyomós okot adnak rá, hogy megfontoljuk az előrendelést.

Hirdetés

A Sniper Elite 4 megjelenését jócskán eltolták, viszont a maga nemében páratlan játék már az alpha verzióban is egész jól néz ki. Sőt most kiderült, hogy aki előrendeli a Sniper Elite 4-et, az alapjátékhoz megkapja a Target Führer című küldetést is.

Igen, ahogy a misszió neve sugallja, itt legfőbb célpontunk maga Adolf Hitler lesz, aki a fent megnézhető új gameplay trailerben is felbukkan egy képsor erejéig. 

Az alapvetően Olaszországban játszódó történetben a Target Führer során egy mediterrán vidéken rejtegetett náci tengeralattjáró-bázist kell bevennünk, felrobbantanunk, majd végül magát Hitlert kell fejbe lőni.

A videóból kiderül, hogy nem csak messziről kell majd osztani a fejlövéseket, hanem lopakodva közelharcban, puszta kézzel vagy tőrrel, illetve akár repeszgránáttal kell kiiktatnunk a sziget náci helytartóit. Érdemes belenézni, helyenként Mortal Kombatra emlékeztető kivégzések vannak második világháborús köntösbe bújtatva.

Mit szóltok hozzá, várjátok már az új Sniper Elite-részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)