Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - az új trailerben sem csak a távcsövön keresztül bámulunk

|

A CI Games szerint több stílusban is teljesíthetjük majd a Sniper: Ghost Warrior 3 küldetéseit, amik közül többet meg is mutattak az új előzetesben.

Hirdetés

Úgy tűnik, a lengyel készítők szeretnék, ha a streamerek körében is népszerű lenne a Sniper: Ghost Warrior 3, ugyanis a játék legújabb trailerét a TwitchCon alkalmával mutatták be. A látványvilággal továbbra sincs probléma és látszólag tényleg több játékstílushoz is alkalmazkodott a CI Games.

Valószínűleg ezt akarták megmutatni a legújabb videóban is, ugyanis a hagyományos mesterlövészkedés mellett a karakterünk ejtőernyőzött, kocsival rontott be egy bázisra, sőt, még egy shotgunként használt fegyverrel közelharcba is bocsátkozott. A Sniper: Ghost Warrior 3 gondosan megválogatott jeleneteinél persze valószínűleg sokaknak többet mond a játékról a nemrég kiadott játékmenet. Mivel a megjelenés napja csak jövő januárban jön el, addig valószínűleg még párszor látni fogjuk a Ghost Warrior 3-at.

Mit gondoltok, ezúttal elérheti a sorozat a valódi AAA minőséget?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)