Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - 36 percnyi játékmenetet kaptunk

|

Három teljes küldetést nézhetünk végig a nyílt világú mesterlövész kalandból, érdemes a Play gombra könyökölni.

Hirdetés

A Sniper: Ghost Warrior sorozat leginkább azoknak tetszett, akik egyébként is szerették a mesterlövészes játékokat. A fejlesztők szeretnének túl menni ezen a rétegen, és egy igazi nyílt világú AAA élményt nyújtani. Eddig biztatóan néz ki.

A fent látható 36 perces játékmenet anyag (ami egyenesen az Eurogamertől jött) erősen a FarCry-ra emlékezetet, ami az én szemben egy jó dolog. Ha tényleg olyan jó lesz az egész, mint ez a darabka, akkor ez lehet a Sniper: Ghost Warrior 3 lehet az első FPS ebben a műfajban, amibe komolyan belenézek, és valószínűleg többen leszünk ezzel így.

Sajnos a játék fejlesztésére több idő kellett a vártnál, így csak jövőre érkezik. A Sniper: Ghost Warrior 3 tehát várhatóan 2017. április 4-én fut be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)