Hirdetés

Snowboardos játékkal készülünk a télre

|

A PlayStation 4-re készülő Snow-nak zajlik a béta tesztje, és még októberben kiadják a végleges verziót. Ám a PC verzióval ellentétben ezért elő kell vennünk a pénztárcánkat.

Hirdetés

A svéd Poppermost Productions csapatot mindössze 4 éve alapították és a Snow névre keresztelt játék az első munkájuk. Bár viszonylag friss cég, profi versenyzőkkel és hangmérnökökkel dolgoztak a projekten, hogy az eredmény valóban hiteles legyen.

Maga a Snow egy nyílt világban játszódó, ingyenes téli sportos játék. Tehát szabadon felfedezhetjük a környezetünket, kedvünkre alakíthatjuk a karakterünket és ruhatárát, felszereléseinket pedig a legnagyobb márkáktól vásárolhatjuk. Ha pedig már unod a barangolást, versenyeken tesztelheted a "sí tudásod".
A PS4-es bétán jelenleg 3 játékmódot lehet kipróbálni, amik PC-n egyébként is elérhetőek: tudunk síelni, snowdoardozni és a hójárókkal is száguldozhatunk.

Annak ellenére, hogy PC-n már jó ideje free-to-play a játék, a PS4-es kiadásért fizetnünk kell 20 dollárt (kb. 5 600 Ft), de cserébe "Fouder's Pack"-et kapunk a játék mellé. Ebből különböző játékbéli felszereléseket kapunk, melyeknek összértéke 30 dollár körül mozog. Ugyanakkor PS4-re is ingyenes lesz a Snow, amint elkészül az 1.0-s verzió, még idén télen. Stílusosan.

A Poppermost azzal magyarázta ezt a lépést, hogy szeretnék limitálni a Snow játékosainak számát addig, míg az utolsó simításokat is elvégzik a játékon. Ugyanakkor ha valakit érdekel és nem tud vele várni, az megvásárolhatja és ezért ajándékot is kap.

Szóval, irány a pixelhóval borított hegyoldal! Akinek van kedve síléceken barangolni ebben a világban és még PC-je is van, itt letöltheti a játékot, PlayStation 4-en pedig október 18-tól tudjátok csapatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)