-

Sonic - új játék jön a 25. évfordulóra?

|

Negyed évszázadossá válik a Sonic sorozat. Az esetleges ünnepi játékról azonban egymásnak ellentmondó hírek érkeznek. Annyi biztos, hogy kaptunk egy csinos új Sonic logót.

Csökkentett áron, ráadás játékkal várnak az utolsó régi PS4 modellek! Hirdetés

Idén pontosan 25 éves lesz a SEGA jól ismert kék tarajos sülje. Sonic hivatalos Twitter profilján már meg is érkezett az új ünnepi logó, de lehetséges, hogy egyéb izgalmakat is tartogat majd a villámgyors kék kisállatnak ez az év.

Hirdetés

A Den of Geek hívta fel rá a figyelmet, hogy a Crush 40 énekese egy érdekes szösszenetet posztolt Facebook oldalára. A Crush 40 korábban több Sonic játék zenei anyagáért is felelős volt. A jelek szerint ez a bejegyzés gyorsan törlésre került, de elvileg így szólt: "Tervezünk néhány előadást 2016-ban, ahol megünnepeljük Sonic évfordulóját. Elképzelhető, hogy részt veszünk néhány új szám megírásában, melyek az új évfordulós játékhoz készülnek. További részletek hamarosan..."

Ennek ellenére a Crush 40 együttes Twitter oldalán csupán olyan bejegyzések találhatóak, melyek szerint a banda semmi konkrétumot nem tud egy esetleges évfordulós Sonic játék érkezéséről.

Bár a SEGA még nem erősítette meg a 25 éves ünnepi játék megjelenését, egy új Sonic cím biztosan érkezik idén. Ez a 3DS-re megjelenő Sonic Boom: Fire & Ice lesz.

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!