Hirdetés

PlayStation VR - PC-vel is működhet

|

Habár a PlayStation VR elsődlegesen a Sony konzoljához készült, a cégnek hosszútávú tervei is vannak vele.

Hirdetés

Lassan beindulni látszik a virtuálisvalóság-üzlet, hiszen egyre több ilyen eszközt vehetnek kézbe már a hétköznapi felhasználók is. Palmer Luckey nemrég személyesen adta át az első Oculus Riftet, idén ősszel pedig a konzolos játékosok is kipróbálhatják magukat a PlayStation VR segítségével. Viszont a legérdekesebb az egészben, hogy a Sony egyáltalán nem zárkózik el a PC-s megjelenéstől.

A Sony Computer Entertainment alelnöke, Masayasu Ito egy interjúban beszélt arról, hogy milyen nagyobb terveik vannak a platformmal, melyek között az is szerepel, hogy a PlayStation VR egyszer talán asztali gépeken is működhetne: "Mivel a PlayStation 4 hardverének felépítése nagyon hasonlít a PC-kre, ezért a lehetőség adott. Jelen pillanatban a játékokra fókuszálunk, szóval nem állunk készen semmiféle bejelentésre, de azt elárulhatom, hogy szeretnénk más területeken is kísérletezni."

A PlayStation VR egyébként idén októberben fog megjelenni, körülbelül 139990 forintos áron felel meg.

Nektek melyik szemüveg jön be a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)