Hirdetés

Sorra kapja a negatív értékeléseket a Kerbal Space Program 2, de ez sem a játéknak szól

|

A Kerbal Space Program 2 jövője veszélybe került a Take-Two miatt, a játékosok pedig a maguk módján próbálnak hangot adni nemtetszésüknek.

Hirdetés

Már akkor sem voltak nagyon lelkesek a rajongók, amikor a Kerbal Space Program 2 korai hozzáférésű verziója megjelent tavaly februárban. A folytatás viszonylag kevés tartalommal és teljesítménygondokkal érkezett, és bár ez érthető egy fejlesztés alatt álló lévő játéknál, a sorozat rajongói a sokkal bőségesebb és csiszoltabb előző rész után joggal lehettek csalódottak. A fogadtatás rideg volt, és a mostani helyzet nem segít a közhangulaton. 

Kiderült ugyanis, hogy a Take-Two bezáratta a Kerbal Space Program 2 stúdióját, az Intercept Gamest. A kiadó megígérte, hogy a játékot a Private Division leányvállalatuk majd befejezi, de a rajongók minden bizalmukat elvesztették a Take-Two szavaiban. A Steam-felhasználók már mentek is a helyre, ahol a legegyszerűbben mondhatják el, mi bántja őket: az értékelési oldalra.

Hirdetés

A "vegyes" értékelésből hamar "rendkívül negatív" lett, és a kommentek között a játékosok konkrétan azt javasolják az érdeklődőknek, hogy senki se vegye meg a Kerbal Space Program 2-t addig, amíg legalább egy nagy frissítés ki nem jön a projekt új gondozóitól.

Hogy mi lesz ezzel a játékkal, az majd a jövőben kiderül. Egyelőre nehéz lenne bárkinek ajánlani azt, hogy 50 eurót költsön egy kétes sorsú Early Access címre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)