Hirdetés

South Park: The Fractured But Whole - szerencsére ez a VR-kiegészítő nem igazi

|

A Ubisoft megalkotta a tökéletes kamu promóciós videót a South Park: The Fractured But Whole kapcsán, amiben egy olyan hardvert mutatnak be, amivel igazán megtapasztalhatjuk South Park bűzeit.

Hirdetés

A Stick of Truth-ban kellően komolytalanul magyarázták meg a készítők, hogyan lesznek főhősünknek varázsképességei, a rendkívüli erőt hordozó bélgázok pedig a South Park: The Fractured But Whole-ban is megmaradnak. Erről pedig most egy zseniális, bár kicsit sem komoly videót is forgattak a készítők.

Ebben bemutatják a Nosulus Rift nevű kiegészítőt, aminek hála játék közben mi is érezhetjük az új kölyök brutális szellentéseit. Még néhány kiváló, nemzetiségekkel kapcsolatos sztereotípiát is bedobtak a japán mérnökkel, csak hogy még kicsit tovább tolják a viccet. Ha ti is szeretnétek egy ízes (és szerencsére nem szagos) paródiát látni a játékiparról, mindenképpen kattintsatok a fenti videóra, bár figyelmeztetésként meg kell jegyezzem, van benne pár fenék, úgyhogy például munkahelyen talán nem olyan jó ötlet megnyitni. A South Park: The Fractured But Whole pedig valószínűleg még több, az iparággal kapcsolatos poént hoz majd december 6-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)