Hirdetés

South Park: The Stick of Truth - megjött a launch trailer

|

Az idei év (várhatóan) egyik legbotrányosabb játékának közelgő megjelenése kapcsán megérkezett az utolsó kedvcsináló.

Hirdetés

A South Park: The Stick of Truth minden ízében hű lesz a sorozathoz: nem elég, hogy Matt Stone és Trey Parker, az eredeti alkotók részt vettek a sztori megírásában, és hangjukat is kölcsönözték a karaktereknek, de a tévében látott részekből megszokott, tabuk nélküli humor is maradéktalanul jelen lesz.

Aki még nem hallott volna róla, a játék története szerint egy South Parkba költöző új gyereket alakítunk, aki gyorsan csatlakozik a sorozat ismert szereplőgárdájához. A bogyókák éppen egy élő szerepjátékot játszanak, aminek kapcsán nyilván azonnal elszabadul a pokol. A játék elejét egyébként a türelmetlenek már megnézhetik videó formájában.

Amerikában már ma, Európában pénteken vethetjük magunkat az eredeti elképzelésekhez képest némileg cenzúrázott South Park: The Stick of Truth-ba, de ne felejtsük el, hogy Parkerék agyament humorának teljes megértéséhez az amerikai kultúra, közélet és politika ismerete is szükséges (másképpen nem fogjuk érteni, miért ad épp Al Gore mellékküldetéseket).

Ti már várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)