Hirdetés

Space Hulk: Deathwing - a héten megjelenik, itt a launch trailer

|

Öltsd magadra a páncélt, ragadj gépágyút és szállj szembe a génorzók végtelennek tűnő hullámaival! - mondja a Focus Home Interactive.

Hirdetés

Nem feltétlen jó jel, ha egy játék megjelenésén csúsztatnak, a Space Hulk: Deathwing debütálását pedig többször is arrébb tolta a Focus Home Interactive. A játéknak december 9-én kellett volna érkezni, de erre is rátettek pár napot, így végül december 14-én indulunk majd csatába.

Ez egyelőre csak a PC-seket érinti, a konzolosoknak csak valamikor 2017-ben válik elérhetővé a kaland. A Warhammer 40.000-es móka egyébként kifejezetten szórakoztatónak tűnik, főleg barátokkal, úgyhogy az ünnepek alatt mi is rávetjük majd magunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)