Hirdetés

Space Hulk: Deathwing - trailerrel érkezett a megjelenési dátum

|

A Focus Home Interactive végre bejelentette, meddig kell várnunk, hogy magunkra ölthessük a Terminator páncélt, ráadásul egy trailerrel is kedveskedtek a rajongónak

Hirdetés

Eddig úgy tudtuk, hogy a Space Hulk: Deathwing valamikor novemberben érkezik majd, de a kiadó most elárulta, hogy adtak még pár napot a fejlesztőstúdiónak.

Ennek köszönhetőn az Unreal Engine 4-re épülő játék - amelyben akár három társunkkal vállvetve harcolhatunk a szűk folyosókon - egész pontosan december 9-én rajtol majd. Az űrgárdistáink számos különböző fegyverre és páncélra tehetnek szert, továbbá  három különböző fejlesztési fa közül választhatnak, így mindenki a játékstílusához igazíthatja a karakterét.

Nektek hogy tetszik a Space Hulk: Deathwing?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)