Hirdetés

Spider-Man PS4 - nem mostanában számíthatunk rá

|

Bár az új Pókember játék E3-as trailere a játékmenetet ábrázolta, ez nem jelenti azt, hogy hamarosan meg is fog jelenni az Insomniac fejlesztése, arra még várnunk kell.

Hirdetés

Az Insomniac Games, a Sony és a Marvel együttműködésének köszönhetően végre megkaphatjuk az első igazán minőségi Pókember játékot, amely remek alapot adhat a további játékadaptációkhoz is. Az egyelőre szimplán csak Spider-Man névre hallgató projekt első trailere sokakat lenyűgözött a Sony E3-as konferenciáján, ráadásul amit mutattak nekünk, az bizony a játékmenetből származik, tehát jól látható, mekkora benne a potenciál. 

A PlayStation 4-exkluzív címről azóta egyre több információ szállingózik, viszont a megjelenést illetően mélyen hallgat a stúdió. Egy kíváncsi rajongó a Twitteren kérdezte a fejlesztőket a Spider-Man premierjéről, pontosabban a GameStop áruház adatlapjának hitelességéről, amelyen a 2017. december 26. szerepelt feltüntetve, mire az Insomniac Games a következő választ adta: 

Tehát csak egy helykitöltő adatról van szó, jelenleg még nincs dátum. A felhasználó azonban nem adta fel és pedzegetni kezdte, hogy ezek szerint előbb jön a játék: 

Az Insomniac leszögezte, hogy minden, amit mondhatnak az, hogy a Spider-Man jelenleg nem rendelkezik megjelenési dátummal és nem is mostanában fogják bejelenteni azt. Tehát jó eséllyel idén már nem hallunk majd a következő Pókember játék felől ilyen vonatkozásban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)